PrayForParis?!

Viem, viem...
Preto, ak si myslíš že tí čo si robia srandu z menenia profiloviek nie sú normálny tak to radšej ani nečítaj.

Súcítenie s Parížom a celým Francúzskom? Fakt? Nechcel som tento článok písať keď to bolo ešte "horúce" aby som si to nechal v hlave uležať, či som názor ktorý som mal nebol iba kvôli upozorneniam o profilovkách a obrázkov na instagrame. -Nie, stále ten názor mám a nemení sa.

Ľudia ktorí si zmenili profilovku, lebo chceli byť "cool" alebo to mysleli vážne a súcitili s Parížom a pri tom sa ani nezamysleli, ako to v skutočnosi mohlo byť a čo všetko dokáže spraviť tzv. cenzúra. Kto vie, čo bolo príčinou týchto útokov? Určite to nie sme my, obyčajní ľudia z pohľadu politikov pre ktorých sme niečo menej a je im jedno, ako v skutočnosti žijeme.

1. KAPITOLA- Empire State Building
Už hodinu po vypuknutí teroristických útokov, svietil trikolórou. Keď sa na to pozrieme s chladnou hlavou. Keby si bol prezidentom USA, bolo by prvé o čom by si uvažoval to, že ideme im pomôcť fyzicky alebo psychicky? Určite fyzicky. Takže ak pouvažuješ a zamyslíš sa, v Amerike sa o útokoch mohli dozvedieť pol hodinu po vypuknutí. Je tu pol hodina na zasadaní vlády a hneď čo ich napadlo bolo vysvietiť Empire? Takúto vec by trvalo vymyslieť určite dlhšie a netrvalo by to pol hodinu. Na rad ešte prichádza realizácia myšlienky. Toto všetko za pol hodinu? -Z mojej strany je to prakticky nemožné. A preto si kladiem otázku:
Nieje za tým všetkým USA?



2. KAPITOLA- Sú teroristi tí, ktorý to zavinili?
Viem, pod pojmom "terorista" si predstavíme tých čo bezdôvodne zabíjajú a terorizujú ľudí. Avšak jedno video od teroristov zachytávalo výpoveď jedného z nich keď povedal: "Pokým nás budete bombardovať, budete sa báť ísť aj na nákup.". Ďalšia vec je, či video bolo preložené správne a či som tak nebol tak povediac "vycenzúrovaný". Tiež sa to nedozviem, lebo som len obyčajný človek.
A preto si kladiem otázku:
Nezapríčinilo si to samotné Francúzsko?



3. KAPITOLA- Rusko a incident s lietadlom.
Kde sme si menili profilovky, keď v Rusku havarovalo lietadlo a zomrelo vtedy viac ľudí ako vo Francúzsku? A že vraj "Sme si všetci rovní."... Politici zabúdajú dodať "...v Európskej únii.". Veď sme ani poriadne nevedeli, že tam niekde v Rusku havarovalo lietadlo. Opäť tá istá vec? -Cenzúra?
A preto si kladiem otázku:
Prečo si pripadám ako vo filme, v ktorom je všetko možné?



4. KAPITOLA- Koniec.
My, obyčajní ľudia už ani nevieme čomu veriť. Preto si hovorím, nieje čas na 2. Nežnú revolúciu? Možno ide o to... Politikom len priháralo a vedeli, že ľudom nechýba veľa a príde to. Možno pre to spravili veľké "haló", len aby ľudia nevyšli do ulíc a nezačali protestovať pre zvrátenie vlády. Možno to spravili preto, aby sme si povedali, nejdeme protestovať, lebo dnes sa vo svete deje viac iných incidentov a je toho aj tak veľa.
Vlastne to tak ani nebolo. Lebo to by sme sa museli najprv spamätať a postaviť sa za svoj názor.
Načo... Takto je to pohodlnejšie.

Vyjadril som svoje subjektívne myšlienky.

 Like my page!

0 comments:

Zverejnenie komentára