INSTAGRAM

Miesto, kde nájdeš otrepané fotky dievčat s iPhonom v zrkadle, miesto kde je aj úplne iný štýl fotiek a profilov- kopec inšpirácie.

/Play the song on the right side and start reading/

Poďme uvažovať. Otvoríš Instagram, pozeráš si nové fotky a nič ťa nezaujalo až na jednu fotku. Pridal ju človek, ktorý rád tvorí. Alebo si ten druhý prípad, čo si otvorí Instagram len na to, aby si pozrel babu s pekným zadkom a naopak baba chalana s veľkými svalmi. Nuž, nie nadarmo si tam dávajú linky na svoje profily na facebooku. V najväčšej pravdepodobnosti je to na to, aby chalan získal nové priateľstvo aj cez to, že dotyčnú nepozná. Baby v tom nie sú výnimky.
Možno raz za čas uvidím aj ja rád fotku ZLATEJ baby - nie, nemyslím tým babu s postavou pornoherečky a s myslením šutru, možno krivdím. Ak takú budem chcieť vidieť, navštivím na to predurčené stránky,haha.

Keď si otvorím túto "appku" , chcem vidieť niečo zaujímavé... Myslíš že sú to fotky sviečok na cintoríne s popisom "Dušičky"? A keď si budem chcieť pozrieť kačacie úsmevy, zapnem telku a National Geographic.

Chcel by som ho otvoriť, a vidieť iba štýl života iných ľudí... Ak považuješ fotky v zrkadle za životný štýl, tak sa nič nedeje... Ale tvoj profil sledujú iba nadržaní chlapci, prípadne dievčatá.
Ideš s niekým na kávu? Postni to! Predsa to aspoň vyzerá lepšie. Sorry, tvoju skriňu so zrkadlom mám už napozeranú, haha. 

Každopádne, v tomto článku si v každom odseku krivdím a znemožňujem odsek pred ním...

Možno, že si každý raz otvoríme Instagram, a nebude to len o tom, že väčšina fotiek je "mirrorfie".
Čo som chcel týmto povedať? Vlastne nič, lebo každý si tam nájde aj tak čo chce. Práve si zabil 5 minút, haha.

Preč s cenzúrov. Celkom vtipné na to že môj blog sa volá Unknown, hahahaha. To musím dať na Instagram. A vlastne načo... Nikoho to nezaujíma.

Máme toľko možností, no my ich premrhávame.


Mojích BEST 5 profilov na Instagrame:



Fotka zveřejněná uživatelem Instagram Art Featuring Page (@art_spotlight),



Baba zo Slovenska, ktorá dnes v Californii strihá pre Sony Pictures:
Fotka zveřejněná uživatelem Lea V. 💋 (yes like StarWars) (@tancosno),


 Like my page!

2 komentáre: